Køb Brugt Amazone Græsmaskiner

En høvendere er krævet for at give græsset foder til høj kvæg til høj kvæg. Deres opgave er at omrøre græsset i klippingen og derefter samle det i små skår og derefter pakke dem op.

Hurtig og effektiv tørring af hø sikrer bevarelse af den største mængde næringsstoffer og nyttige elementer. Det afskårne græs indeholder op til 85% fugt. Og så processerne med henfald og nedbrydning ikke begynder i planter, er det nødvendigt at reducere fugtigheden så hurtigt som muligt.

Hvis du har brug for en græsmaskiner, skal du vælge følgende vigtige parametre:

  • Arbejdsbredde
  • Maksimal hastighed
  • Ydeevne.

Disse parametre hænger sammen. Faktisk afhænger arealet til behandling i et udstyrsafgang af arbejdsbredden. Og takket være den høje arbejdshastighed (op til 12 km / t) når produktiviteten 1,8 ha / t. Omkostningerne ved mere effektive enheder vil være tilsvarende højere.

Vi tilbyder dig brugte Amazone græsmaskiner i Danmark og andre lande. Inden du køber en Amazone høvender til en traktor, skal du være opmærksom på dens vægt og styrken på dit udstyr, fordi sådanne enheder er velegnet til traktorer med en styrke på 22 hestekræfter og mere med et trepunkts koblingssystem.