Køb Brugt Case IH Traktorer

Hvidevarer under Case-mærket er længe blevet anerkendt og respekteret af brugere over hele verden. Efter at have længe og fast etableret et ry som en af de bedste producenter er virksomheden fortsat blandt de største udviklere og producenter af maskiner til landbrugsapplikationer i en lang række klimaer.

Alle Case IH-traktorer er kendetegnet ved brug af moderne komponenter og enheder, det er pålideligt, har en strømreserve og giver dig mulighed for at bruge en lang række tilbehør, hvilket udvider traktorens omfang.

Case-traktorer er moderne maskiner, hvor komponenter og samlinger af både vores egen produktion og tredjepart er installeret. I de fleste tilfælde bruges vores egne turboladede dieselmotorer med fleksible styresystemer, der koordinerer arbejde med transmission og hydrauliksystem for at opnå de mest optimale driftsformer for udstyret. Traditionelt er der blevet anvendt våde flerpladskoblinger, der arbejder i et oliebad, hvilket gør dem mere holdbare end tørre koblinger.

Transmissioner med skift uden strømafstand er et must på alle modeller. For at reducere presset på jorden, hvilket er specielt relevant for kraftfulde traktorer, og for at øge langrendets evne, reducere muligheden for at glide, lægges der særlig vægt på omfordeling af masserne på maskinens foraksel. Dobbelt forhjul kan installeres for at udjævne jordbelastningen. Operatørens førerhus er en af de bedste i sammenligning med konkurrencen. Fremragende synlighed, støj og vibrationsisolering af førerhuset og sædet, justerbare betjeningselementer, brugen af et unikt drejeligt sæde, der giver operatøren mulighed for at se betjeningen af det bageste udstyr, elektroniske systemer er kun en lille liste over fordelene ved feltets teknologigiganter fra Case IH.

SDR Kjær Maskincenter inviterer dig til at købe nye og brugte Case IH traktorer fra et lager i Danmark. De aktuelt tilgængelige modeller er Case IH Puma 130CVX, CASE IH MX 170, Case IH Maxxum 140, Case IH 1055. Der er modeller med lav ristning samt traktorer, der allerede har betjent mere end 10 år. Det er muligt at vælge minitraktorer eller brugte køretøjer med almindelig langrendskompetence. Vi forsøger at opdatere vores sortiment ugentligt. Pre-ejede Case IH-traktorer fra lager i Danmark giver dig mulighed for at arbejde under hårde forhold med høj intensitet.