Køb Brugt Krone Græsmaskiner

Høst høstfoder i høj kvalitet kræver koordineret og optimeret arbejde, der tager højde for afgrødetype, terræn, klima, høstområder og opbevaringssteder. Hver ekstra kalorieindhold af næringsstof, som et dyr får i basiskosten, reducerer den nødvendige mængde koncentrater.

Slæde er et vigtigt led i høstkæden, fordi det fremskynder tørringsprocessen. For at optimere dyrets grundration, skal foderforberedelsesteknikken tilpasse sig hurtigt til alle forhold. Målet er ganske enkelt: at bevare fodrets energiverdi og reducere risikoen forbundet med vejrforholdene. Designet af Krone græsmaskiner er specielt designet til ikke kun at håndtere foderafgrøder korrekt, men også for at garantere pålidelighed. Det bedste bevis på dette er de afprøvede Krone græsmaskiner fra SDR Kjær Maskincenter. Vores høvendere har følgende fordele:

  • tilpasset til arbejde i forskellige terræn
  • giver dig mulighed for hurtigt at justere tændernes påvirkning
  • Dækene græsmaskiner har lavt tryk
  • Rotorerne med stor diameter på et antal brugte Krone-høvendere er ideelle til tætte og langstammede afgrøder.
  • udstyret med kombinerede støddæmpere og ophæng

Takket være det drejelige headstock følger rotorerne traktoren nøjagtigt under drift. Tænd blot for hydraulikventilen, så traktoren hæver rotorerne til transportstilling. At Krone græsmaskiner til salg på gunstige vilkår i Danmark vil gøre dit landbrugsarbejde lettere.